Plan de situatie Ansamblu Rezidential Luminia:

In planul oferit, se poate observa asezarea in spatiu a imobilelor, a spatiilor de joaca, a zonelor pietonale, precum se pot observa si caile de acces pe teren si raporturile dintre suprafetele ocupate.
Cluj-Napoca este un oras aflat in continua dezvoltare, progresul de care se bucura in ultimii ani reflectandu-se si in nevoile imobiliare care se fac tot mai mult resimtite.
Incepand cu luna martie 2014, am demarat un nou proiect imobiliar, Ansamblul rezidential LUMINIA, care vine in intampinarea acestor nevoi si care are menirea de a oferi clientilor sai un stil de viata tot mai apreciat in ultima perioada: o armonie intre modern-urban si linistea oferita de un cadru ambiental deosebit, in natura.
Ansamblul rezidential LUMINIA este un proiect dezvoltat in orasul Cluj-Napoca, intr-o locatie care cucereste prin linistea si cadrul ambiental natural ce o inconjoara. Aflat in cartierul Europa si fiind situat la doar 2 minute distanta de cartierul Zorilor, LUMINIA se afla la inaltime – atat la propriu, oferind o priveliste deosebita asupra Clujului, cat si la figurat, prin prisma nivelului calitativ cu care isi intampina viitorii locatari.
Ansamblul rezidential LUMINIA este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste doua hectare si continand:
  • 6 imobile de locuinte colective, birouri si spatii comerciale: CORP A, CORP B, CORP C, CORP D, CORP E SI CORP F;
  • peste 400 de apartamente;
  • locuri de parcare subterane si locuri de parcare auto in incinta;
  • spatii verzi;
  • spatiu de joaca pentru copii;
  • cladire de birouri si spatii comerciale, aflata pe strada Eugen Ionesco nr. 67;

IMOBIL E

Ansamblul rezidential Luminia mizeaza pe profesionalism si eficienta. Ne dorim ca proiectul imobiliar sa devina disponibil, in cele mai bune conditii si intr-un interval de timp util clientilor nostri. Astfel, termenul propus pentru finalizarea lucrarilor pentru imobilul E este septembrie 2015.
Constructia primului bloc de apartamente – imobilul E, din cadrul Ansamblului rezidential LUMINIA, a inceput in martie 2014, urmand a fi finalizata in august 2015.
Acest imobil va avea regimul de inaltime: SUBSOL + PARTER + 4 ETAJE + ETAJ RETRAS, avand o suprafata construita desfasurata pe 6485 mp. Imobilul E va fi compus din 2 case de scara si va avea un total de 68 de unitati locative, dintre care: 20 de apartamente cu o camera, 38 apartamente cu doua camere si 10 apartamente cu trei camere. De asemenea, imobilul E va dispune de 44 locuri de parcare auto in garaj si 26 locuri de parcare auto in incinta.
Si pentru ca mediul ambiental si aspectul zonei in care locuim sunt la fel de importante precum unitatea locativa propriu-zisa pe care o ocupam, in momentul finalizarii imobilului E, se va incheia si amenajarea exterioara.
Aceasta consta, in primul rand, in asfaltarea strazii Nicolae Steinhardt, proprietate a dezvoltatorului imobiliar, pentru a asigura accesul auto pe proprietate. Totodata, aleile pietonale vor fi pavate, precum si parcarile exterioare aflate in jurul imobilului E.
Si un aspect la fel de important: se va finaliza amenajarea spatiului de joaca pentru copiii din incinta, precum si a celorlaltor spatii verzi din jurului imobilului. Curtea interioara a intergului ansamblu cu zona verde, va avea o suprafata de peste 5000 mp, iar spatiul de joaca pentru copii se va intinde pe o suprafata de peste 500 mp!

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.