Ansamblul rezidential LUMINIA le ofera locatarilor sai o serie de facilitati care, alaturi de calitatea finisajelor, locatia deosebita si beneficiile unui stil de viata linistit, contribuie la bunastarea si la indeplinirea unor necesitati ale societatii moderne.
Iata cateva facilitati din cadrul Ansamblului rezidential LUMINIA:

 

  • Parcari subterane
  • Terase panoramice
  • Locuri de joaca pentru copii
  • Zone pietonale fara acces auto
In planul de mai jos, pot fi observate cele 42 de locuri de parcare subterane, aflate la subsolul imobilului E.
Rolul acestora este de a facilita accesul, stationarea si parcarea in incinta ansamblului rezidential, fara a ingreuna sau aglomera spatiul alocat locatarilor, fie ca e vorba de zone pietonale sau spatii verzi, fie de locuri de joaca pentru copii.
Terasele panoramice, care vor oferi o priveliste de vis a orasului Cluj-Napoca, spatiile verzi si spatiile de joaca destinate copiilor, precum si toate zonele pietonale sunt cele care inglobeaza elementele-cheie ale unui stil de viata echilibrat, in care ritmul alert al societatii moderne intra in armonie cu momentele de relaxare, de contemplare si liniste. Ansamblul rezidential LUMINIA tine cont de aceste aspecte si vine in intampinarea lor!

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.