Importanta mediului ambiental si a spatiului in care ne petrecem timpul si cu care interactionam, s-a dovedit, in repetate randuri, semnificativa pentru bunastarea psihica a oamenilor. Situat in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, pe strada Eugen Ionesco nr. 67, ansamblul rezidential Luminia vine intr-un ambalaj deosebit: dincolo de unitatile locative, de birouri sau comerciale, locatia in sine este una incantatoare!
Asa cum ii spune si numele, zona este una luminoasa, aerisita, departe de aglomeratia urbana specifica marilor orase. Aflata in mijlocul naturii si oferind acces la o frumoasa panorama a Clujului, zona este totusi aproape de centrul orasului. Astfel, Luminia e un refugiu de la traficul si agitatia citadina, fara a te constrange sa te rupi cu totul de oras.
Odata cu finalizarea imobilului E, se va incheia si amenajarea exterioara. Aceasta va aduce un plus de eleganta, modernism si simplitate, in scopul crearii unui mediu cat mai propice viitorilor locatari ai Ansamblului rezidential Luminia. Asfaltarea strazii Nicolae Steinhardt va asigura accesul auto pe proprietate, iar pavarea aleilor pietonale si a parcarilor exterioare din jurul imobilului va contribui la crearea unui spatiu primitor si placut. De asemenea, Luminia isi propune sa fie o oaza de relaxare pentru clientii sai, asadar atentia acordata spatiilor verzi nu este deloc neglijabila: curtea interioara, cu zona verde, va avea o suprafata de peste 5000 mp, iar spatiul de joaca pentru copii se va intinde pe o suprafata de peste 500 mp!

Modalitati de acces pe proprietate:

 

  • Accesul auto se va realiza de pe str. Eugen Ionesco nr. 67 si de pe str. Nicolae Steinhardt, situata in partea sudica a terenului, prin intermediul unor alei carosabile de 3,5 m latime.
  • Accesul pietonal se va realiza de pe str. Eugen Ionesco nr. 67, situata in partea vestica a terenului sau de pe str. Nicolae Steinhardt, situata in partea sudica a terenului.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.